Bewust Hardlopen – vijf weekse reeks

Wil jij ook meer genieten van het hardlopen, bewuster zijn van je omgeving of nu eindelijk eens leren hoe je efficiënt hardloopt?

Tijdens de ‘Bewust Hardlopen’ reeks, ook bekend onder Mindful Run, ga je vijf weken mee op pad om kennis te maken met hardlooptechniek, ademhalingstechnieken en natuurlijk hoe jij bewust kan hardlopen.

Met bewust hardlopen bedoelen we meer in het ‘hier en nu’ en opmerkzamer hard te lopen. Veel hardlopers lopen vaak hetzelfde rondje en hebben geen besef van bijvoorbeeld de veranderende natuur. Daarnaast passen we ook verschillende Oosterse technieken toe om te ontspannen, zoals bijvoorbeeld meditatie en bodyscan. Deze bewustzijn oefeningen zorgen er voor dat je ook beter om kan gaan met stress, een meer ontspannen en vitaler leven dus!

De reeks is geschikt voor iedere hardloper met elk tempo. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen.

Voorbeeld van een cursusdag
19:30 uur: Start cursus rustig inlopen of andere opwarmende oefeningen;
19:45 uur: Ademhalingstechnieken, Yoga en Core Stability oefeningen;
20:00 uur: Beter leren lopen, hardlopen als beleving, beter leren voelen;
20:20 uur: Kern specifiek gericht op diverse ademhalingstechnieken;
20:45 uur: Cooling down en Body-Scan;
21:00 uur: Einde training.

Resultaat
Je leert efficiënter hardlopen op een bewuste manier. Je hardloopsessie wordt dus aangenamer en tevens jouw ontspan moment. De ontspanningstechnieken kun je uiteraard altijd toepassen, daardoor kun je ook beter met stress omgaan in het dagelijks leven.

Kosten
De cursuskosten bedragen €95,– voor 5 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur. Voor een individuele cursus geldt een ander tarief, neem daarvoor contact op. 

Aanmelden
Aanmelden kan gemakkelijk via de website www.planvcoaching.nl.

 Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op via de socials of website en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

 We volgen de natuurlijk alle richtlijnen van het RIVM, op zowel aantal deelnemers en voldoende afstand is mogelijk. Indien er door de overheid beperkingen worden opgelegd waardoor de training niet door kan gaan, mag altijd kosteloos worden verplaatst.