Bewust kliederen

Tijdens deze ongeveer 2 uur durende activiteit ga je bewust kliederen. Deze creatieve workshop motiveert jou creatief te zijn, iedereen heeft het in zich. Iets maken zonder doel is voor veel mensen lastig. Doelloos iets maken voelt vaak niet nuttig. Door teveel doelen te hebben worden mensen ook geleefd, door deel te nemen aan deze activiteit stimuleren we jou tijd te nemen voor zichzelf.

We starten de activiteit bewust door juist een moment voor jezelf te nemen. Dit kan bijvoorbeeld door een korte meditatie of ademhalingsoefeningen. Vaak zijn er naar aanleiding tal van ideeën om te kliederen. Het gaat er niet om wie het mooiste kunstwerk maakt, juist om wat jou een gevoel heeft. Op basis van deze workshop komen gesprekken op gang en leren mensen elkaar tevens beter kennen.

Alles mag gebruikt worden tijdens het maken van het kunstwerk. Er is verf, stiften, potloden, nietjes, punaises, lijm, versiersels en alles wat mensen zelf hebben meegenomen.

Voor deze workshop is het belangrijk dat er een ruime ruimte beschikbaar is, waar de workshop goed kan plaatsvinden. De kunstwerken worden gemaakt op een tafel, welke worden voorzien van folie ter bescherming.

Naam clinic:                Bewust kliederen
Groepsgrootte:         
  In overleg
Online:                         Nee
Duur:                            2 uur (ongeveer)

Prijs:                             €49 op basis van 8 personen – vraag een op maat gemaakte offerte aan voor de precieze prijs