Bewust kliederen

Tijdens deze ongeveer 2 uur durende activiteit mogen medewerkers bewust kliederen. Deze creatieve workshop motiveert medewerkers creatief te zijn, iedereen heeft het in zich. Iets maken zonder doel is voor veel medewerkers lastig. Doelloos iets maken voelt vaak niet nuttig. Door teveel doelen te hebben worden medewerkers ook geleefd, door deel te nemen aan deze activiteit stimuleren we medewerkers tijd te nemen voor zichzelf.

We starten de activiteit bewust door juist een moment voor jezelf te nemen. Dit kan bijvoorbeeld door een korte meditatie of ademhalingsoefeningen. Vaak zijn er naar aanleiding tal van ideeën om te kliederen. Het gaat er niet om wie het mooiste kunstwerk maakt, juist om wat voor de medewerker aan gevoel heeft. Op basis van deze workshop komen gesprekken op gang en leren medewerkers elkaar beter kennen.

Alles mag gebruikt worden tijdens het maken van het kunstwerk. Er is verf, stiften, potloden, nietjes, punaises, lijm, versiersels en alles wat medewerkers zelf hebben meegenomen.

Voor deze workshop is het belangrijk dat er een ruime ruimte beschikbaar is, waar de workshop goed kan plaatsvinden. De kunstwerken worden gemaakt op een tafel, welke worden voorzien van folie ter bescherming.

Naam clinic:                       Bewust kliederen
Groepsgrootte:                 Maximaal 10 personen per clinic
Online:                                Nee
Duur:                                   2 uur (ongeveer)