Bewust op de SUP 

In een anderhalf tot twee uur durende clinic leer je controle te krijgen over je suptechniek én mind! Na een korte uitleg over suppen gaan we het water op en suppen we een mooie route door het Maximapark van ongeveer drie kilometer. Tijdens de route doen we een aantal mindfulness/bewustwording- en ontspanningsoefeningen om je opmerkzaamheid te verhogen, je balans te vinden en ademhaling onder controle te krijgen. Voor deze clinic is geen enkele ervaring vereist.

Suppen is voor iedereen mogelijk, mits in het bezit van een zwemdiploma. De SUP boards die we gebruiken zijn breder dan gemiddeld en massief, waardoor ze minder ‘wiebelen’ en het makkelijker is om je balans te houden. Omdat het om een ontspannen SUP sessie gaat, suppen we op rustig tempo. Natuurlijk kun je nat worden, maar bij normaal gebruik is er geen reden om in het water te vallen.

In de zomer van 2020 hebben de heren van  SPAT Verandert meegedaan aan een Bewust op je SUP clinic in het kader van hun Intelligent Bewegen podcast. Benieuwd hoe de heren het hebben ervaren? Klink dan  hier voor de podcast!

Naam clinic:                       Bewust op de SUP
Groepsgrootte:                  Maximaal 9 personen per clinic 
Online:                                 Nee
Duur:                                    1,5 uur (ongeveer)