Bewust op je SUP – privé tot en met zes personen

Echt een momentje voor julliezelf en optimaal ontspannen? Reserveer dan met bijvoorbeeld je gezin, vrienden of buren de Bewust op je SUP clinic! In een twee uur durende clinic leer je controle te krijgen over je suptechniek én mind! Na een korte uitleg over suppen en mindfulness, suppen we over een mooie route op verschillende locaties. Denk hierbij aan Bijleveld of door het Maximápark. Tijdens de route doen we een aantal mindfulness oefeningen om je opmerkzaamheid te verhogen, je balans te vinden en ademhaling onder controle te krijgen.

Suppen is voor iedereen mogelijk, mits in het bezit van een zwemdiploma. De SUP boards die we gebruiken zijn breder dan gemiddeld en massief, waardoor ze minder ‘wiebelen’ en het makkelijker is om je balans te houden. Omdat het om een ontspannen SUP sessie gaat, suppen we op rustig tempo. Natuurlijk kun je nat worden, maar bij normaal gebruik is er geen reden om in het water te vallen.

Doordat je met een privé groep komt, is het moment van suppen bijzonder flexibel. Overdag? Avond? Weekend? Het kan allemaal.

In de zomer van 2020 hebben de heren van  SPAT Verandert meegedaan aan een Bewust op je SUP clinic in het kader van hun Intelligent Bewegen podcast. Benieuwd hoe de heren het hebben ervaren? Klink dan  hier voor de podcast!

De prijzen zijn als volgt;

1 persoon €79 in totaal
2 personen €138 in totaal
3 personen €177 in totaal
4 personen €196 in totaal
Elk extra persoon (tot en met zes deelnemers, meer deelnemers in overleg), €39

De kosten zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten indien buiten de gemeente Utrecht.

Vragen of reserveren? Dat kan gemakkelijk via onderstaande button.