Bewust op je SUP

Echt een momentje voor jezelf en optimaal ontspannen? Ga dan mee met de Bewust op je SUP clinic! 

In een twee uur durende clinic leer je controle te krijgen over je suptechniek én mind! Na een korte uitleg over suppen en mindfulness, suppen we over een mooie route op verschillende locaties. Denk hierbij aan Bijleveld of door het Maximápark. Tijdens de route doen we een aantal mindfulness oefeningen om je opmerkzaamheid te verhogen, je balans te vinden en ademhaling onder controle te krijgen.

Suppen is voor iedereen mogelijk, mits in het bezit van een zwemdiploma. De SUP boards die we gebruiken zijn breder dan gemiddeld en massief, waardoor ze minder ‘wiebelen’ en het makkelijker is om je balans te houden. Omdat het om een ontspannen SUP sessie gaat, suppen we op rustig tempo. Natuurlijk kun je nat worden, maar bij normaal gebruik is er geen reden om in het water te vallen.

De Bewust op je SUP clinic is beschikbaar op meerdere data gedurende het seizoen. De beschikbare data zijn te vinden in de agenda. De prijs voor de reguliere clinics is €39 per persoon, inclusief huur sup, sup techniek- en mindful training. Privé clinics (tot en met zes personen) zijn ook mogelijk, maar daarvoor geldt een kleine toeslag. Interesse? Kijk dan op deze pagina!

In de zomer van 2020 hebben de heren van SPAT Verandert meegedaan aan een Bewust op je SUP clinic in het kader van hun Intelligent Bewegen podcast. Benieuwd hoe de heren het hebben ervaren? Klink dan hier voor de podcast!

Wil je suppen met meer dan zes personen, neem dan contact op met  SUP4FUN. Komen de data je niet uit? Wil je met een groep reserveren? Liever op locatie ergens in Nederland? Het kan allemaal! Neem dan contact met ons op via onderstaande button.