Bewust op je SUP

Echt een momentje voor jezelf en optimaal ontspannen? Ga dan mee met de Bewust op je SUP clinic!

In een anderhalf tot twee uur durende clinic leer je controle te krijgen over je suptechniek én mind! Na een korte uitleg over suppen gaan we het water op en suppen we een mooie route door het Maximapark van ongeveer drie kilometer. Tijdens de route doen we een aantal mindfulness/bewustwording- en ontspanningsoefeningen om je opmerkzaamheid te verhogen, je balans te vinden en ademhaling onder controle te krijgen. Voor deze clinic is geen enkele ervaring vereist. Algemene informatie over suppen met Plan V kun je hier vinden.

De clinics zijn beschikbaar op basis van aanvraag, van drie tot en met negen deelnemers. Deze privé clinics kunnen op elk moment van de dag en week plaatsvinden. De clinics worden gegeven in het Máximapark. De clinics kunnen ook op een andere locatie worden gegeven, neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

In de zomer van 2020 hebben de heren van SPAT Verandert meegedaan aan een Bewust op je SUP clinic in het kader van hun Intelligent Bewegen podcast. Benieuwd hoe de heren het hebben ervaren? Klink dan hier voor de podcast!

De prijzen zijn als volgt;
Bij 3 personen een totaalbedrag van €177
Bij 4 personen een totaalbedrag van €196
Bij 5 personen een totaalbedrag van €235
Bij 6 personen een totaalbedrag van €274
Van 7 tot en met 9 personen komt er telkens €39 per persoon bij op het totaalbedrag van 6 personen.
*Prijzen voor consumenten, voor de zakelijke markt gelden andere tarieven

Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Suppen valt onder watersport, wij volgen dan ook de richtlijnen van Protocol Verantwoord Watersporten en het RIVM. Met de SUP op pad, welke clinic dan ook, is altijd in lijn met de geldende COVID-19 maatregelen op dat moment.