Bewust op je SUP

Echt een momentje voor jezelf en optimaal ontspannen? Ga dan mee met de Bewust op je SUP clinic!

In een anderhalf tot twee uur durende clinic leer je controle te krijgen over je suptechniek én mind! Na een korte uitleg over suppen gaan we het water op en suppen we een mooie route door het Maximapark van ongeveer drie kilometer. Tijdens de route doen we een aantal mindfulness/bewustwording- en ontspanningsoefeningen om je opmerkzaamheid te verhogen, je balans te vinden en ademhaling onder controle te krijgen. Voor deze clinic is geen enkele ervaring vereist. Algemene informatie over suppen met Plan V kun je hier vinden. Een deel van de clinics wordt samen met SUP4FUN georganiseerd en vinden plaats bij Bijleveld, nabij Golfclub de Haar.

De clinics zijn beschikbaar op basis van (individuele) inschrijving en de kosten zijn €39 per persoon. De data zijn te vinden in de kalender en reserveren gaat gemakkelijk hier. Daarnaast is het ook mogelijk om de clinic privé te boeken, van één tot negen deelnemers. Deze privé clinics kunnen op elk moment van de dag en week plaatsvinden. Op dit moment staan er minder clinics op open inschrijving in de agenda, door de hoeveelheid groepsclinics. Staat jouw voorkeursmoment er niet bij? Neem dat gerust contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

De clinics worden gegeven in het Maximapark in Utrecht of Recreatiegebied Tull en ’t Waal nabij Houten. De clinics kunnen ook op een andere locatie worden gegeven, neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

In de zomer van 2020 hebben de heren van SPAT Verandert meegedaan aan een Bewust op je SUP clinic in het kader van hun Intelligent Bewegen podcast. Benieuwd hoe de heren het hebben ervaren? Klink dan hier voor de podcast!

De prijzen voor privé groepen zijn als volgt. Neem hier contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.
Bij 3 personen een totaalbedrag van €177
Bij 4 personen een totaalbedrag van €196
Bij 5 personen een totaalbedrag van €235
Bij 6 personen een totaalbedrag van €274
Van 7 tot en met 9 personen komt er telkens €39 per persoon bij op het totaalbedrag van 6 personen.
*Prijzen voor consumenten, voor de zakelijke markt gelden andere tarieven

Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Suppen valt onder watersport, wij volgen dan ook de richtlijnen van Protocol Verantwoord Watersporten en het RIVM. Met de SUP op pad, welke clinic dan ook, is altijd in lijn met de geldende COVID-19 maatregelen op dat moment.