Bewust & vitaal bootcamp buiten op locatie

Tijdens deze ongeveer 1 uur durende work out bieden we medewerkers een bootcamp aan, nabij kantoor!

Deze perfecte combinatie van actief en bewust bezig zijn, helpt medewerkers vitaler te worden. We beginnen de bootcamp met een aantal rek oefeningen, waarbij je focust op het voelen van je lichaam. Welke spieren zijn soepel, welke niet? Daarna is het tijd om de spieren aan te spannen, dat doen we met lichaamsgewicht en de aanwezige attributen op locatie. Denk aan een fietsenrek, of een boom. Elke training is dus anders, elke training is verrassend. De bootcamp is voor medewerkers van elk niveau, ook voor niet sporters. De work out sluiten we af met een bewust moment, zoals een stiltemoment of meditatie.

Door te sporten zonder gebruik van attributen, proberen we medewerkers te laten zien dat het niet nodig is om naar een sportschool te gaan om te sporten. Ook in het park kun je een perfecte work out doen. Actieve medewerkers zijn vitaler, vitale medewerkers zijn productiever in hun werk.

Voor deze work out is sportkleding aan te raden. Echter kan de clinic kan worden afgestemd op oefeningen die kunnen worden gedaan in ‘reguliere’ kleding.

Naam clinic:                       Bewust & vitaal bootcamp buiten
Groepsgrootte:                  Maximaal 15 personen per clinic
Online:                                Alleen op locatie
Duur:                                   1,5 uur (ongeveer)