Bewust & vitaal break

Een goed pauze moment op de dag voor jouw werknemers! Deze workshop heeft als doel werknemers een break te geven, als energizer, maar ook een moment van ontspannen. De break is perfect voor na de lunch, maar kan ook prima aan het einde van de dag.

Tijdens de workshops doen we verschillende oefeningen. Allereerst starten we met het actief maken van het lichaam, met behulp van een aantal rek en strek oefeningen. Dit zorgt ervoor dat werknemers zich bewust zijn van wat er in hun lichaam gebeurd. In de kern van de workshops bespreken we een aantal facetten van mindfulness, zoals bijvoorbeeld herkennen van stress en reageren op de automatische piloot. Deze onderwerpen verhogen het besef van de manier waarop mensen communiceren. Vervolgens bespreken we ook wat werknemers kunnen mogelijk kunnen doen bij geval van verhoogde spanning. De workshops wordt afgesloten met een ontspanningsoefening, zoals een meditatie of bodyscan. 

Voor deze workshop is geen enkele voorkennis nodig. De workshop geeft werknemers handvatten om hoe om te gaan met bijvoorbeeld stress en reacties (automatische piloot). Het doel is werknemers zich bewuster te zijn van hun gedrag, wat zowel de individuele werknemer helpt, als de team spirit.

Deze clinic kan, naast intern, ook perfect op een buitenplaats dichtbij het kantoor. Online is uiteraard ook mogelijk, neem contact op voor de mogelijkheden.

Naam clinic:         Bewust & vitaal break
Groepsgrootte:   Maximaal 15 personen
Online:                 Kan zowel op locatie, als online
Duur:                    1,5 uur (ongeveer)