** Tijdens de lockdown zijn er geen groepstrainingen gepland. Wel is het mogelijk om met twee deelnemers te trainen, geheel binnen de maatregelen vanuit het RIVM en natuurlijk met voldoende afstand. In deze bijzondere tijd blijven de tarieven gelijk met de groepstrainingen, de prijs voor de gehele reeks voor twee personen is €99 per persoon. Voor privé training is een toeslag van toepassing.**

Bewust hardloopprogramma (kan ook online)

Hardlopen op een ontspannen manier? Het kan! Het Bewust hardloopprogramma is een programma van vier opvolgende weken voor hardlopers van alle niveaus. Hardlopers in het specifiek die (te) veel focussen op rondetijden of juist merken dat ze geen energie meer halen uit hun vertrouwde rondje. Of juist de hardlopers die het weer op willen pakken, maar dan nu op een ontspannen manier. Maak van het rondje hardlopen, jouw moment. Elke dag bewegen levert volgens tal van wetenschappelijke onderzoeken, veel voordelen op. Denk aan verbetering van het geheugen, tegengaan van depressieve gevoelens en voorkomen van diverse welvaartsziekten. Van hardlopen wordt je gezonder en dus vitaler. En dat wilt natuurlijk iedereen!

Tijdens deze reeks focussen we op een verschillende aspecten, zoals de hardlooptechniek, het vinden van de meest optimale ademhaling voor jou en kijken we hoe je bewust kunt hardlopen. Bij bewust hardlopen kun je denken aan het leren te genieten van de omgeving waar je loopt, leren focussen op wat je bijvoorbeeld ziet en hoort en jouw run af te sluiten met een zowel mentale als fysieke ontspanning. Elke week heeft een bepaald thema, waarop meer focus is tijdens de training. Alles wat je leert tijdens dit programma, kun je in het dagelijks leven toepassen.

Dit programma kan plaatsvinden in elke omgeving. De reguliere reeksen vinden plaats in Leidsche Rijn, elke week een andere locatie. Voor privé groepen is deze reeks ook te boeken voor andere locaties tegen een kleine toeslag, vraag daarvoor een op maat gemaakte offerte. Weer of geen weer, dit programma gaat altijd door tenzij het onverantwoord is (zoals onweer).

Na deelname aan deze reeks, krijg je het opvolgende jaar eenmalig gratis toegang tot een 1,5 uur durende seizoenswandeling. Deze worden het gehele jaar gegeven en zijn perfect als terugkomdag. Tijdens deze wandelingen doen we diverse oefeningen die we tijdens de reeks ook doen en kun je natuurlijk al je vragen stellen.

Naam clinic:    Bewust hardloopprogramma
Groepsgrootte:  Maximaal 12 personen per reeks
Online:        Kan zowel op locatie, als online. Bij de online editie krijg je per training een online start en evaluatie op een vast moment
Duur:          Vier trainingen van ongeveer 75 tot 90 minuten plus een gratis seizoenswandeling in het opvolgende jaar
Data:
          Kijk hier in de agenda
Prijs:          €99 per persoon

Reserveer of stel je vragen gemakkelijk via onderstaande button. Alle activiteiten worden gegeven in lijn met de richtlijnen van het RIVM.