Bewust & vitaal hardloopprogramma 4 weken (kan ook online)

Werkgevers en werknemers zijn er nog niet uit. Waar ligt de verantwoordelijkheid van vitale werknemers? Wij geloven er in dat beide hierin een rol hebben. Een mooi voorbeeld van gedeelde verantwoordelijkheid is dit programma. Het hardloopprogramma kan plaatsvinden op elk moment in de week. Bewegen is gezond voor werknemers. Doordat werknemers bewegen zijn ze fitter, doordat ze fitter zijn, zijn ze productiever en tevreden. 

Dit is een programma van vier weken voor hardlopers van alle niveaus. Hardlopers in het specifiek die (te) veel focussen op rondetijden of juist merken dat ze geen energie meer halen uit hun vertrouwde rondje. Maak van het rondje hardlopen, jouw moment. Hardlopen betekent vitaal worden en zijn, vitaal zijn betekend gelukkig zijn. Vitale medewerkers zijn goede medewerkers.

Tijdens deze reeks focussen we op een aantal aspecten, waaronder de looptechniek, het vinden van de meest optimale ademhaling voor jou, en kijken we hoe je bewust kunt hardlopen. Bij bewust hardlopen kun je denken aan het leren te genieten van de omgeving waar je loopt, leren focussen op wat je bijvoorbeeld ziet en hoort en jouw run af te sluiten met een zowel mentale als fysieke ontspanning. Elke week heeft een bepaald thema, waarop meer focus is tijdens de training. Alles wat je leert tijdens dit programma, kunnen deelnemers zowel privé als op het werk toepassen.

Dit programma kan plaatsvinden in elke omgeving. Hoewel een park een mooie omgeving is, kan het juist ook interessant zijn om in de bestaande omgeving te hardlopen zoals op een bedrijvenpark. Weer of geen weer, dit programma gaat altijd door.

 Uniek: laat medewerkers hardlopen door het kantoorgebouw!

Naam clinic:         Bewust & vitaal hardloopprogramma
Groepsgrootte:    Maximaal 12 personen
Online:                  Kan zowel op locatie, als online
Duur:                     1,5 uur per training, 6 uur in totaal (ongeveer)