** Tijdens de lockdown zijn er geen groepstrainingen gepland. Wel is het mogelijk om met twee deelnemers te trainen, geheel binnen de maatregelen vanuit het RIVM en natuurlijk met voldoende afstand. In deze bijzondere tijd blijven de tarieven gelijk met de groepstrainingen, de prijs voor de gehele reeks voor twee personen is €99 per persoon. Voor privé training is een toeslag van toepassing.**

Wandel jij, of loop je liever hard? Voor beide heeft Plan V een mooi aanbod; het zelf ontworpen Bewust Hardloop- en Bewust Wandelprogramma waarbij je in een vier weekse reeks kennis maakt bewust wandelen of hardlopen. Daarnaast krijg je een gratis ticket voor een seizoenswandeling, die je maar liefst tot een jaar na afronding mag inleveren. Een perfecte manier dus om de reeks nog eens te herbeleven. 

Tijdens deze reeks focussen we op een aantal aspecten, waaronder de looptechniek, het vinden van de meest optimale ademhaling voor jou, en kijken we hoe je bewust kunt (hard)lopen. Bij bewust (hard)lopen kun je denken aan het leren te genieten van de omgeving waar je loopt, leren focussen op wat je bijvoorbeeld ziet en hoort en jouw sessie af te sluiten met een zowel mentale als fysieke ontspanning. Elke week heeft een bepaald thema, waarop meer focus is tijdens de training. Alles wat je leert tijdens dit programma, kun je zowel privé als op het werk toepassen.

Kijk snel in het menu voor beide opties! Weet je nog niet of dit programma iets voor jou is? Kom dan naar de kennismakingsclinic. Als je vragen over het programma hebt, neem dan gerust contact met ons op via de contact button bovenaan de pagina. *We bewegen altijd binnen de richtlijnen van het RIVM!*

Nieuw bij Plan V is het bewust 30 & 60 minuten programma. Bij deze reeks helpt Plan V jou om op te starten, van 0 naar 30 of 60 minuten wandelen of hardlopen. Op jouw tempo, jouw beschikbaarheid en wat jij aankunt. Kijk ook hiervoor in het menu voor meer informatie.