** Tijdens de lockdown zijn er geen groepstrainingen gepland. Wel is het mogelijk om met twee deelnemers te trainen, geheel binnen de maatregelen vanuit het RIVM en natuurlijk met voldoende afstand. In deze bijzondere tijd blijven de tarieven gelijk met de groepstrainingen, de prijs voor de gehele reeks voor twee personen is €99 per persoon. Voor privé training is een toeslag van toepassing.**

Bewust wandelprogramma (kan ook online)

Dit is een programma van vier weken voor wandelaars van alle niveaus, ook als je op het moment nog weinig of niet wandelt. Wandelen is gezond. Heel gezond. Elke dag bewegen levert volgens tal van wetenschappelijke onderzoeken, veel voordelen op. Denk aan verbetering van het geheugen, tegengaan van depressieve gevoelens en voorkomen van diverse welvaartsziekten. Van wandelen wordt je gezonder en dus vitaler. En dat wilt natuurlijk iedereen!

Tijdens deze reeks focussen we op een verschillende aspecten, zoals de wandeltechniek, het vinden van de meest optimale ademhaling voor jou en kijken we hoe je bewust kunt wandelen. Bij bewust wandelen kun je denken aan het leren te genieten van de omgeving waar je loopt, leren focussen op wat je bijvoorbeeld ziet en hoort en jouw wandeling af te sluiten met een zowel mentale als fysieke ontspanning. Elke week heeft een bepaald thema, waarop meer focus is tijdens de training. Alles wat je leert tijdens dit programma, kun je in het dagelijks leven toepassen.

Dit programma kan plaatsvinden in elke omgeving. De reguliere reeksen vinden plaats in Leidsche Rijn, elke week een andere locatie. Voor privé groepen is deze reeks ook te boeken voor andere locaties tegen een kleine toeslag, vraag daarvoor een op maat gemaakte offerte. Weer of geen weer, dit programma gaat altijd door tenzij het onverantwoord is (zoals onweer).

Na deelname aan deze reeks, krijg je het opvolgende jaar eenmalig gratis toegang tot een 1,5 uur durende seizoenswandeling. Deze worden het gehele jaar gegeven en zijn perfect als terugkomdag. Tijdens deze wandelingen doen we diverse oefeningen die we tijdens de reeks ook doen en kun je natuurlijk al je vragen stellen.

Naam clinic:    Bewust wandelprogramma 
Groepsgrootte:  Maximaal 12 personen per reeks 
Online:         Kan zowel op locatie, als online. Bij de online editie krijg je per training een online start en evaluatie op een vast moment 
Duur:          Vier trainingen van ongeveer 75 tot 90 minuten plus een gratis seizoenswandeling in het opvolgende jaar 
Data:
          Kijk  hier in de agenda
Prijs:           €99 per persoon

Reserveer of stel je vragen gemakkelijk via onderstaande button. Alle activiteiten worden gegeven in lijn met de richtlijnen van het RIVM.