Bewust & vitaal wandelprogramma 4 weken (kan ook online)

Werkgevers en werknemers zijn er nog niet uit. Waar ligt de verantwoordelijkheid van vitale werknemers? Wij geloven er in dat beide hierin een rol hebben. Een mooi voorbeeld van gedeelde verantwoordelijkheid is dit programma. Het wandelprogramma kan plaatsvinden op elk moment in de week. Bewegen is gezond voor werknemers. Doordat werknemers bewegen zijn ze fitter, doordat ze fitter zijn, zijn ze productiever en tevreden. 

Dit is een programma van vier weken voor wandelaars van alle niveaus, dus ook als je op het moment nog weinig of niet wandelt. Wandelen is gezond. Heel gezond. Elke dag bewegen levert volgens tal van wetenschappelijke onderzoeken, veel voordelen op. Denk aan verbetering van het geheugen, tegengaan van depressieve gevoelens en voorkomen van diverse welvaartsziekten. Wandelen betekent dus vitaal worden en zijn, vitaal zijn betekend gelukkig zijn. Vitale medewerkers zijn goede medewerkers. Maak van het rondje wandelen, tevens jouw ontspan moment.

Tijdens deze reeks focussen we op een aantal aspecten, waaronder de wandeltechniek, het vinden van de meest optimale ademhaling voor jou, en kijken we hoe je bewust kunt wandelen. Bij bewust wandelen kun je denken aan het leren te genieten van de omgeving waar je loopt, leren focussen op wat je bijvoorbeeld ziet en hoort en jouw loop af te sluiten met een zowel mentale als fysieke ontspanning. Elke week heeft een bepaald thema, waarop meer focus is tijdens de training. Alles wat je leert tijdens dit programma, kunnen deelnemers zowel privé als op het werk toepassen.

Dit programma kan plaatsvinden in elke omgeving. Hoewel een park een mooie omgeving is, kan het juist ook interessant zijn om in de bestaande omgeving te wandelen zoals op een bedrijvenpark. Weer of geen weer, dit programma gaat altijd door.

 Uniek: laat medewerkers wandelen door het kantoorgebouw!

Naam clinic:              Bewust & vitaal wandelprogramma 4 weken
Groepsgrootte:         Maximaal 12 personen per clinic
Online:                       Kan zowel op locatie, als online
Duur:                          1,5 uur (ongeveer), voor vier weken (6 uur in totaal)