Bewust & vitaal wandelprogramma 4 weken (kan ook online)

Werkgevers en werknemers zijn er nog niet uit. Waar ligt de verantwoordelijkheid van vitale werknemers? Wij geloven er in dat beide hierin een rol hebben. Een mooi voorbeeld van gedeelde verantwoordelijkheid is dit programma. Het wandelprogramma kan plaatsvinden op elk moment in de week. Bewegen is gezond voor werknemers. Doordat werknemers bewegen zijn ze fitter, doordat ze fitter zijn, zijn ze productiever en tevreden. 

Dit is een programma van vier weken voor wandelaars van alle niveaus, dus ook als je op het moment nog weinig of niet wandelt. Wandelen is gezond. Heel gezond. Elke dag bewegen levert volgens tal van wetenschappelijke onderzoeken, veel voordelen op. Denk aan verbetering van het geheugen, tegengaan van depressieve gevoelens en voorkomen van diverse welvaartsziekten. Wandelen betekent dus vitaal worden en zijn, vitale mensen zijn gelukkiger. Vitale medewerkers zijn goede medewerkers. Maak van het rondje wandelen, tevens jouw ontspan moment tussen het werken door.

Elke week behandelen we, tijdens het wandelen, een ander thema. Denk aan bijvoorbeeld bewustwording van je lichaam en bewustwording van je omgeving, maar ook de juiste wandelhouding en het versterken van je lichaam. Tijdens de wandelingen doen we verschillende ontspanningsoefeningen. Geen zweverige trainingen, maar praktische handvatten die jou helpen op een meer ontspannen manier door het leven te gaan. Alles wat je leert tijdens dit programma, kunnen deelnemers zowel privé als op het werk toepassen.

Dit programma kan plaatsvinden in elke omgeving. Hoewel een park een mooie omgeving is, kan het juist ook interessant zijn om in de bestaande omgeving te wandelen zoals op een bedrijvenpark.

Uniek: laat medewerkers wandelen door het kantoorgebouw!

Naam clinic:               Bewust & vitaal wandelprogramma 4 weken
Groepsgrootte:         Maximaal 12 personen per clinic
Online:                        Kan zowel op locatie, als online
Duur:                          1,5 uur (ongeveer), voor vier weken (6 uur in totaal)