Bewust Wandelen – vijf weekse reeks

Wil jij ook meer genieten van het wandelen, bewuster zijn van je omgeving of nu eindelijk eens leren hoe je efficiënt wandelt?

Tijdens de ‘Bewust wandelen’ reeks, ook bekend onder Mindful Walk, ga je vijf weken mee op pad om kennis te maken met wandeltechniek, ademhalingstechnieken en natuurlijk hoe jij bewust kan wandelen.

Met bewust wandelen bedoelen we meer in het ‘hier en nu’ en opmerkzamer te wandelen. Veel wandelaars wandelen vaak hetzelfde rondje en hebben geen besef van bijvoorbeeld de veranderende natuur. Daarnaast passen we ook verschillende Oosterse technieken toe om te ontspannen, zoals bijvoorbeeld meditatie en bodyscan. Deze bewustzijn oefeningen zorgen er voor dat je ook beter om kan gaan met stress, een meer ontspannen en vitaler leven dus!

De reeks is geschikt voor iedere wandelaar met elk tempo. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende wandelaar kan meedoen.

Voorbeeld van een cursusdag
19:30 uur: Start cursus rustig wandelen of andere opwarmende oefeningen;
19:45 uur: Ademhalingstechnieken, Yoga en Core Stability oefeningen;
20:00 uur: Beter leren lopen, wandelen als beleving, beter leren voelen;
20:20 uur: Kern specifiek gericht op diverse ademhalingstechnieken;
20:45 uur: Cooling down en Body-Scan;
21:00 uur: Einde training.

Resultaat
Je leert efficiënter wandelen op een bewuste manier. Je wandeling wordt dus aangenamer en tevens jouw ontspan moment. De ontspanningstechnieken kun je uiteraard altijd toepassen, daardoor kun je ook beter met stress omgaan in het dagelijks leven.

Kosten
De cursuskosten bedragen €95,– voor 5 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur. Voor een individuele cursus geldt een ander tarief, neem daarvoor contact op. 

Aanmelden
Aanmelden kan gemakkelijk via de website  www.planvcoaching.nl onder contact.

 Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op via de socials of website en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

 We volgen de natuurlijk alle richtlijnen van het RIVM, op zowel aantal deelnemers en voldoende afstand is mogelijk. Indien er door de overheid beperkingen worden opgelegd waardoor de training niet door kan gaan, mag altijd kosteloos worden verplaatst.