Wij willen een echt sportief uitje!

Team uitjes zoals bijvoorbeeld een modderrace of survival parcours komen steeds vaker voor. Tijdens de zomer is de SUP & Bootcamp dan ook een ware hit. Voor de winter (en minder mooie zomerdagen) is er nu een heeft tof alternatief: privé Les Mills – BODYATTACK trainingen voor jouw team (tot 25 personen).

Over Les Mills
We inspireren wekelijks miljoenen mensen om in beweging te komen. Ze vertrouwen op ons dat ze de beste groepsfitness programma’s ter wereld krijgen. De lessen zijn allemaal wetenschappelijk onderbouwd en op de beste muziek. Iedereen kan verliefd worden op fitness!

Wat is BODYATTACK
BODYATTACK™ is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.

De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. BODYATTACK daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten. Wedden dat je verslaafd raakt aan BODYATTACK?

Voorwaarden
Voor het deelnemen aan deze training, is enige conditie wel raadzaam. De training dient plaats te vinden in een Les Mills gecertificeerde sportschool, zoals SportCity of Fit For Free. De training wordt altijd gegeven door een Les Mills gecertificeerde trainer. Interesse in een ander Les Mills programma? Vraag naar de mogelijkheden via dit formulier.