Bewust (hard)lopen kennismakingsclinic

Heb je interesse in de Bewust (hard)loop vijf weekse reeksen? Weet je nog niet zeker of het iets voor jou is? Kom dan naar de kennismakingsclinic en krijg een goed beeld van wat we gaan doen tijdens de reeks.

Over de reeks
Tijdens deze reeks focussen we op een aantal aspecten, waaronder de looptechniek, het vinden van de meest optimale ademhaling voor jou, en kijken we hoe je bewust kunt (hard)lopen. Bij bewust (hard)lopen kun je denken aan het leren te genieten van de omgeving waar je loopt, leren focussen op wat je bijvoorbeeld ziet en hoort en jouw sessie af te sluiten met een zowel mentale als fysieke ontspanning. Elke week heeft een bepaald thema, waarop meer focus is tijdens de training. Alles wat je leert tijdens dit programma, kun je zowel privé als op het werk toepassen.

Tijdens de kennismakingsclinic van ongeveer 75 minuten leg ik meer uit over de opbouw van de reeks, doen we een aantal oefeningen die ook in de reeks terugkomen en kan ik al jullie vragen beantwoorden. De kosten zijn €15 per persoon en de clinic zal plaatsvinden in het Maximapark in Leidsche Rijn. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende kennismakingsclinic. 

Vragen? Stel ze gerust!