Coaching bij stress

Heb jij ook behoefte aan een gesprek? Een gesprek waarbij je ondersteunt wordt over hoe je zaken kan aanpakken in jouw leven? Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan nu contact op voor een gratis kennismakings- en intakegesprek. 

Plan V biedt coaching op gebied van vitaliteit, leefstijl en mindfulness. Als coach neem ik jou mee op pad in jouw proces. Of dat nu in het algemeen is, op het gebied van mindfulness, vitaliteit of leefstijl, ik help je graag. Kenmerkend voor coaching is dat ik als coach jou ga begeleiden, maar jou zelf de antwoorden laat zoeken. Op deze manier is de draagbaarheid, en dus de kans op slagen, het grootst.

Tijdens het coachen maken we gebruik van verschillende effectieve wetenschappelijk bewezen coaching technieken, maar ook van eigen toevoegingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan coaching in de buitenlucht, op een SUP board of door middel van spel. 

Stress. Overspannen. Burn-out. Het is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Stress is goed! Het zorgt er voor dat jij extra alert bent voor bijvoorbeeld een belangrijke bijeenkomst. Te veel stress is niet goed. Vaak geven vrienden het al aan, als jij nog zegt ‘het is tijdelijk maar even zo druk’. Vaak is dat de eerste fase, ontkenning. Levensgevaarlijk, wat stress moet je juist zo snel mogelijk herkennen. Stress is er niet pas als als je ‘omvalt’, stress kun je ook al veel eerder herkennen. Wel eens nagedacht over dat plekje in gezicht wat vreemd genoeg altijd opkomt tijdens stressvolle periodes? Of pijn in je buik, vermoeidheid of gespannen nek? Het zijn allemaal tekenen van jouw lichaam om jouw op de staat van jouw bewustzijn te wijzen.

Preventieve & curatieve coaching
Preventieve coaching bij stress is de beste vorm van coaching bij stress, je bent er namelijk op tijd bij. In dit stadium kijken we samen naar wat jouw energiegevers én energievreters zijn. Het doel is meer energiegevers, minder energievreters. Daarnaast trainen we ook met verschillende technieken om meer ontspannen door het leven te gaan, met behulp van bewustwordingstechnieken. Hierdoor leer je stress sneller te herkennen én hoe daar goed mee om te gaan. Stress zal nooit verdwijnen, de manier waarop je daar mee om gaat wel.

Helaas is voor veel mensen de emmer al vol, of zelfs overgelopen. Ook dan kun je terecht bij Plan V. Samen gaan we het proces aan, kijken we hoe we jouw balans terug kunnen vinden. Dit doen we in jouw tempo, met de juiste begeleiding. Ik help je niet alleen weer met jouw balans te vinden, maar ook jouw grenzen te bewaken. 

Het uurtarief voor coaching staat vast op €80 per uur. Dit tarief is inclusief BTW, exclusief reiskosten buiten de gemeente Utrecht. Iedereen is (gelukkig) anders, daarom krijgt ook iedereen een persoonlijk aanbod – op basis van jouw doelen en de tijd die we daarvoor verwachten nodig te hebben. Het minimaal aantal uren voor coaching reeks is 3 uur, verspreid over meerdere sessies.

In een persoonlijk (online) gesprek vertel ik je graag meer! Neem contact op via onderstaande button.