Coaching in vitaliteit

Heb jij ook behoefte aan een gesprek? Een gesprek waarbij je ondersteunt wordt over hoe je zaken kan aanpakken in jouw leven? Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan nu contact op voor een gratis kennismakings- en intakegesprek. 

Plan V biedt coaching op gebied van vitaliteit, leefstijl en mindfulness. Als coach neem ik jou mee op pad in jouw proces. Of dat nu in het algemeen is, op het gebied van mindfulness, vitaliteit of leefstijl, ik help je graag. Kenmerkend voor coaching is dat ik als coach jou ga begeleiden, maar jou zelf de antwoorden laat zoeken. Op deze manier is de draagbaarheid, en dus de kans op slagen, het grootst.

Tijdens het coachen maken we gebruik van verschillende effectieve wetenschappelijk bewezen coaching technieken, maar ook van eigen toevoegingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan coaching in de buitenlucht, op een SUP board of door middel van spel. 

Vitaliteit is heel breed, maar staat vooral voor het (her)vinden van jouw levensenergie. Hoe kom jij in in jouw positieve levensenergie? Dat is de juiste mix van gezond leven, voldoende bewegen, maar juist ook voldoende rust. Daarnaast kijken we binnen vitaliteit ook naar energievreters en energiegevers, natuurlijk moet dit op zijn minst in balans zijn. De meeste bekende energievreter is stress. Stress kan ontstaat in zowel privé als werksituaties. Daarnaast kan jouw uitdaging ook liggen in vinden van een sport die bij jouw past, omdat je meer wilt bewegen. Of iets vaker de snoeppot laten staan?

In het coaching traject kiezen we per traject één doel wat jij wilt nastreven. Op basis van dat doel werken we aan een plan om jouw doel te bereiken en dat gedrag voor altijd vol te houden. Hier ben je natuurlijk zelf verantwoordelijk voor, maar met de juiste handvatten en ondersteuning kun jij jouw doelen vast en zeker behalen. Het is uiteraard mogelijk om meerdere coach trajecten achter elkaar te volgen.

Het uurtarief voor coaching staat vast op €80 per uur. Dit tarief is inclusief BTW, exclusief reiskosten buiten de gemeente Utrecht. Iedereen is (gelukkig) anders, daarom krijgt ook iedereen een persoonlijk aanbod – op basis van jouw doelen en de tijd die we daarvoor verwachten nodig te hebben. Het minimaal aantal uren voor coaching reeks is 3 uur, verspreid over meerdere sessies.

In een persoonlijk (online) gesprek vertel ik je graag meer! Neem contact op via onderstaande button.