Plan V biedt tal van mogelijkheden om de vitaliteit van medewerkers te verhogen. Naast vitaliteitsmanagement, bieden we ook diverse workshops en activiteiten aan. Alle workshops en activiteiten hebben als doel de vitaliteit van de medewerkers te verhogen. Zo hebben alle activiteiten een ‘bewust’ element, zonder er specifiek de nadruk op te leggen en daarnaast ook een ‘fun’ gehalte.

De workshops en activiteiten zijn onderverdeeld in coaching van medewerkers, informatieve workshops, actieve workshops en creatieve workshops. Onder coaching vallen alle individuele coachingstrajecten, met focus op vitaliteit, leefstijl en mindfulness. Onder informatieve workshops vallen diverse activiteiten die veelal in het teken staan van kennismaken met bewustwording en mindfulness op meer theoretisch vlak. Denk hierbij onder andere aan een ‘ Bewust & vitaal kickstart‘ van de dag of de ‘ 8 weekse Mindful Based Stress Reduction‘ training.

De actieve workshops focussen ook op bewustwording en mindfulness, in combinatie met een actieve manier. Dit varieert van vier weekse wandel of hardloopreeks, een ‘ Bewust& vitaal bootcamp‘ op kantoor met meditatie tot een ‘ Bewust op je SUP‘ clinic. 

Bij creatieve workshops proberen we medewerkers uit te dagen om hun gevoel te projecteren op het kunstwerk dat ze maken. ‘ Bewust kliederen‘ bijvoorbeeld. Waarom kiest een medewerker er voor om een bepaald iets te ontwerpen? Hoewel de workshop zelf de focus heeft op het maken van het kunstwerk, is dat goed te combineren met vervolg coaching sessies. 

Kijk gerust naar alle mogelijkheden in het menu. Vrijwel alle activiteiten zijn op locatie te organiseren en zijn ook goed te combineren tot bijvoorbeeld een hele middagactiviteit. Neem contact op met ons voor een op maat gemaakte offerte.