Coaching

Heb jij ook behoefte aan een gesprek? Een gesprek waarbij je ondersteunt wordt over hoe je zaken kan aanpakken in jouw leven? Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan nu contact op voor een gratis kennismakings- en intakegesprek. 

Plan V biedt coaching op gebied van vitaliteit, leefstijl en mindfulness. Als coach neem ik jou mee op pad in jouw proces. Of dat nu in het algemeen is, op het gebied van mindfulness, vitaliteit of leefstijl, ik help je graag. Kenmerkend voor coaching is dat ik als coach jou ga begeleiden, maar jou zelf de antwoorden laat zoeken. Op deze manier is de draagbaarheid, en dus de kans op slagen, het grootst.

Tijdens het coachen maken we gebruik van verschillende effectieve wetenschappelijk bewezen coaching technieken, maar ook van eigen toevoegingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan coaching in de buitenlucht, op een SUP board of door middel van spel. 

Het uurtarief voor coaching staat vast op €80 per uur. Dit tarief is inclusief BTW, exclusief reiskosten buiten de gemeente Utrecht. Iedereen is (gelukkig) anders, daarom krijgt ook iedereen een persoonlijk aanbod – op basis van jouw doelen en de tijd die we daarvoor verwachten nodig te hebben. Het minimaal aantal uren voor coaching reeks is 3 uur, verspreid over meerdere sessies.

Plan V Coaching – de naam
De ‘Plan’ staan voor het totale proces, de ‘V’ voor vitaliteit. Vitaliteit is bijzonder breed, eigenlijk allesomvattend voor wat jou kan helpen bij het vinden van een levenslustig en krachtig leven. Of dat nu is het vinden van balans (mindfulness) of de juiste balans tussen jouw activiteiten, het kan allemaal.

De ‘L’ in het logo staat voor het vishaakje van de wereldberoemde Oosterse uitspraak ‘Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven’. Als coach kun je iemand heel blij maken door een visje te geven, maar wat als je de coachee leert om te vissen? Juist dan boek je vooruitgang en bereik jij je doelen. Daarnaast staat de pijl in de ‘A’ natuurlijk voor vooruitgang.

Interesse in persoonlijke coaching? Neem vooral contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Kijk snel in het menu voor de mogelijkheden met tot betrekking tot coaching. Sluit het bestaande aanbod niet aan bij jouw wensen? Neem dan  contact  op en we kijken samen naar de mogelijkheden.