Kennismakingsclinic mindfulness 

Is mindfulness iets voor jou is? Helpt het dan echt? Wat is mindfulness dan niet? Is het zweverig? Is bomen knuffelen onderdeel van mindfulness?

Benieuwd? De clinic duurt ongeveer twee uur en bij voorkeur in de buitenlucht. Even weg van je (werk)plek.

Tijdens de clinic kom je meer te weten over mindfulness, wat is het eigenlijk? Verder doorlopen we ook de zeven pilaren van mindfulness volgens Jon Kabat-Zinn. Tijdens de clinic maken we gebruik van praktische voorbeelden en er is voldoende ruimte om vragen te stellen. In het tweede gedeelte van de clinic gaan we diverse oefeningen doen. Oefeningen kunnen bijvoorbeeld bestaan uit meditatie, yoga, bodyscan, ademhalingsoefeningen en wandelen met focus op je zintuigen. En dit hoeft niet in een park te zijn, in de reguliere omgeving komen deze oefeningen ook tot hun recht.

De clinic is speciaal voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met mindfulness. Tijdens de clinic belichten we bijvoorbeeld ook omgaan met streven en acceptatie, wat helpt het stress niveau van de medewerker te verlagen. En om alvast één vraag te beantwoorden, mindfulness is niet zweverig. Waarom niet? Dat vertellen we je tijdens de clinic.

Naam clinic:      Kennismakingsclinic
Online:               Kan zowel op locatie, als online. Bij de online editie krijg je per training een online start en evaluatie op een vast moment
Duur:                 1,5 uur (ongeveer)
Prijs:                  €15 per persoon   

Interesse? Kijk dan snel in de agenda voor de eerstvolgende beschikbare datum. Aanmelden of vragen stellen kan gemakkelijk via de  contact pagina.