Bij Plan V kun je vanaf nu ook terecht voor stoelmassages!

Recentelijk de opleiding stoelmassage mogen afronden bij Massage- en Opleidingsinstituut Libosan te Ede. Lisbosan heeft grote bekendheid door de specifieke manier van het geven van verschillende soorten massages. 

Wat is het precies?
Stoelmassage is een korte, intensieve massage, die wordt gegeven door een masseur, gebaseerd op een eeuwenoude Chinese techniek. Vooral bestemd voor bijna iedereen die zware lichamelijke arbeid verricht, repeterende bewegingen maakt, geestelijke arbeid verricht of met stress moet leven. De werkende mens dus! Want wie (te) hard werkt, kan van een heleboel zaken last krijgen: vermoeidheid, hoofdpijn, stress, RSI, verkrampte spieren of bijvoorbeeld slapeloosheid. Maar ook voor mensen zonder klachten is de stoelmassage een weldaad.

Preventie
Stoelmassage is een uitermate geschikte methode om lichamelijke klachten te voorkomen of te verminderen. Bovendien gaat de geest sneller werken, waardoor men zich beter kan concentreren. De werknemer neemt plaats op de ergonomische gevormde stoel (die ik meeneem) om een massage van een kwartier te ondergaan. Eén van de voordelen van stoelmassage is, dat het door de kleding heen gegeven wordt en dat een rustige, afgesloten kamer in het bedrijf, al voldoende ruimte biedt voor een massage.

Stoelmassages zijn zowel privé als zakelijk te boeken, beide gevallen op locatie. Natuurlijk kan dit binnen, maar wel eens gedacht aan een mooie buitenlocatie zoals in het park? Stuur een bericht voor meer informatie en prijzen.