Máximapark vanaf het water (‘gewoon’ rondje suppen)

Benieuwd naar hoe het Máximapark er uit ziet vanaf het water? Totaal anders! Na een korte uitleg over suppen en de basis SUP techniek, lopen we in paar minuten naar de Vikingrijn. Vervolgens maken we een mooie ronde van ongeveer drie kilometer door het Máximapark. Onderweg kom je meer te weten over het Máximapark, zoals De Vlinderhof, Vikingrijn en waar groeit toch de hop van het Maximus bier? De clinic duurt ongeveer 60 tot 75 minuten. Algemene informatie over suppen met Plan V kun je 
hier vinden.

De clinics zijn beschikbaar op basis van (individuele) inschrijving en de kosten zijn €25 per persoon. De data zijn te vinden in de  kalender en reserveren gaat gemakkelijk  hier. Op dit moment staan er minder clinics op open inschrijving in de agenda, door de hoeveelheid groepsclinics. Staat jouw voorkeursmoment er niet bij? Neem dat gerust contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Daarnaast is het ook mogelijk om de clinic privé te boeken, van één tot negen deelnemers. Deze privé clinics kunnen op elk moment van de dag en week plaatsvinden.

De prijzen voor privé groepen zijn als volgt.
Bij 3 personen een totaalbedrag van €109
Bij 4 personen een totaalbedrag van €129
Bij 5 personen een totaalbedrag van €154
Bij 6 personen een totaalbedrag van €179
Van 7 tot en met 9 personen komt er telkens €25 per persoon bij op het totaalbedrag van 6 personen. Neem 
hier contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.
*Prijzen voor consumenten, voor de zakelijke markt gelden andere tarieven

Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Suppen valt onder watersport, wij volgen dan ook de richtlijnen van Protocol Verantwoord Watersporten en het RIVM. Met de SUP op pad, welke clinic dan ook, is altijd in lijn met de geldende COVID-19 maatregelen op dat moment.