Mindful herfstwandeling 

De dagen worden korter, de nachten langer. Kortom, we gaan weer richting de herfst! Hoewel dit betekent dat er minder zonuren zijn, is de herfst een prachtige periode om er lekker op uit te gaan. Daarom organiseert Plan C een Mindful herfstwandeling. 

Wat gaan we doen?

We lopen een route van ongeveer vijf kilometer door het Maximapark. Tijdens de wandeling doen we een aantal losse mindful oefeningen, zoals een meditatie of Tai Gong. Daarnaast focussen we de gehele route op het wandelen op je zintuigen, juist in deze periode is de omgeving prachtig!

We wandelen langs de mooiste stukjes en vertel er natuurlijk ook graag wat over. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en we wandelen een gemiddeld tempo. De kosten zijn €10 per persoon. Deze wandeling is ook perfect om kennis te maken met het Bewust & vitaal wandelreeks concept, of juist als je al aan de reeks hebt meegedaan. 

Tja, er kan inderdaad regen vallen. Maar hoe heerlijk is dat? En daar kun je je prima op kleden. Gun jezelf een moment voor jezelf en ga mee op pad. De data kun je terugvinden in de agenda en aanmelden kan gemakkelijk via onderstaande button.