Plan V biedt coaching, training, workshops en clinics op gebied van vitaliteit, leefstijl en mindfulness voor zowel particulieren als bedrijven. Voor de zakelijke markt is Plan V tevens inzetbaar voor het verhogen van de vitaliteit binnen het bedrijf.

Coaching
Als coach neem ik jou mee op pad in jouw proces. Of dat nu in het algemeen is, op het gebied van mindfulness, vitaliteit of leefstijl maakt niet uit. Kenmerkend voor coaching is dat ik als coach jou ga begeleiden, maar jou zelf de antwoorden laat zoeken. Op deze manier is de draagbaarheid, en dus de kans op slagen, het grootst.

Mindfulness
Plan V biedt mindfulness workshops en reeksen aan op een luchtige en praktische manier, zoveel mogelijk in de buitenlucht en op een (semi) actieve wijze. Door deze houding / manier van trainen zijn alle mindfulness activiteiten die we aanbieden voor een zeer breed publiek toegankelijk. Deelnemers zijn veelal mensen die nog geen echte feeling met mindfulness hebben en nog niet klaar zijn voor een 8-weekse Mindful Based Stress Reduction (MBSR) cursus, maar wel nieuwsgierig zijn. Deelnemers die al klaar zijn voor ‘the next level’, het is ook mogelijk om de MBSR cursus te volgen. Kijk snel in het menu voor de mogelijkheden.

Vitaliteitsmanagement 
Vitaliteit is steeds belangrijker. Niet alleen voor de individu, juist ook binnen bedrijven. In deze tijd is het extra belangrijk dat medewerkers vitaal zijn en blijven. Of ze nu op kantoor, of thuis werken. Ik vertel graag meer over mijn programma in een gesprek. Meer informatie is te vinden onder ‘bedrijven’ en ‘vitaliteitsmanagement’. Werk je bij een bedrijf waar de vitaliteit verhoogt mag worden? Geef dan (anoniem) de gegevens door van de HR afdeling en ik neem contact met ze op.

Plan V – de naam
‘Plan’ staan voor het totale proces, de ‘V’ voor vitaliteit. Vitaliteit is bijzonder breed, eigenlijk allesomvattend voor wat jou als individueel kan helpen bij het vinden van een levenslustig en krachtig leven. Of dat nu is het vinden van balans (mindfulness) of de juiste balans tussen jouw activiteiten, het kan allemaal. Vitaliteit bij bedrijven is net zo breed en heeft altijd het doel de vitaliteit van medewerkers te verhogen. Vitale medewerkers zijn gemotiveerder en hebben meer plezier in hun werk, met een positief gevolg op het resultaat van het bedrijf.

De ‘L’ in het logo staat voor het vishaakje van de wereldberoemde Oosterse uitspraak ‘Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven’. Als coach kun je iemand of een bedrijf heel blij maken door een visje te geven, maar wat als je de coachee of medewerkers leert om te vissen? Juist dan boek je vooruitgang en bereik je doelen. Daarnaast staat de pijl in de ‘A’ natuurlijk voor vooruitgang.

Interesse in een workshop of een op maat gemaakt pakket? Neem dan direct contact op!