Coaching, clinics, workshops & reeksen voor particulieren

Welkom op de website van Plan V! Bij Plan V kun je terecht voor een grote variëteit aan coaching, training en activiteiten op gebied van vitaliteit, leefstijl en mindfulness. In het menu zie je de mogelijkheden die er op dit moment zijn. 

Coaching
Als coach begeleiden we het proces naar jouw doelen. Plan V is gespecialiseerd op het gebied van vitaliteit, leefstijl en mindfulness. Door deze drie specialisaties kun je bij Plan V terecht voor een breed scala van uitdagingen. Bij coaching maken we gebruik van diverse (wetenschappelijk onderbouwde) modellen, maar kijken we vooral wat goed bij jou past. Als jij je op jouw gemak voelt, functioneer je beter. Dat is ook zo met coaching. Daarom coachen we op elke willekeurige locatie. Is dat in het park? In de stad? Op het gras? Of zelfs op een SUP board? Het kan allemaal. Belangrijk is dat jij je goed voelt in de omgeving waar je bent, tijdens de coaching sessies. Kijk snel in het menu onder coaching voor meer informatie over de mogelijkheden.

Vitaliteit & leefstijl workshops
Kijk hier voor diverse workshops die we aanbieden. Denk aan een instuif waar je terecht kunt met al je vragen, maar ook een workshop over bijvoorbeeld algemene gezondheid, voeding of workshops waarbij je leert omdenken.

Bewust wandelen en hardlopen
Plan V heeft een speciaal programma van vier weken ontworpen waarbij je bewust leert wandelen of hardlopen. Meer informatie over deze reeksen tref je op de betreffende pagina’s. Daarnaast kun je ook leren wandelen of hardlopen met het Bewust 30 & 60 programma. Dit is specifiek voor mensen die nog niet bewegen, maar wel in beweging willen komen. Deze vorm van bewegen wordt vaak gecombineerd met coaching op gebied van vitaliteit. 

Mindful workshops & trainingen
Wat is mindfulness? Past het bij mij? Moet je bomen knuffelen om mindful te zijn? Dit zijn vragen die aan bod komen tijdens bijvoorbeeld de kennismakingsclinic. Daarnaast bieden we ook maandelijkse seizoenswandelingen, wandelingen waarbij je bewust bezig bent met de omgeving en natuurlijk een aantal mindfulness oefeningen doet. Tevens is het ook mogelijk om de 8 of 10 weekse Mindful Based Stress Reduction programma te volgen van Jon Kabat-Zinn, dé international mindfulness goeroe van het Westen.

Stand Up Paddling (SUP)
Stand Up Paddling is in een korte periode razend populair geworden. Bij Plan V gaan we ook graag het water op. Onze ‘Bewust op je SUP’ clinics zijn intussen razend populair, maar ook voor een bootcamp of SUP verhuur kun je bij Plan V terecht.