Plan V hecht waarde aan een sterk en stabiel netwerk. Daarom zijn we aangesloten bij diverse organisaties, waarin wij geloven. Daarnaast vinden we het ook heel belangrijk om samen te werken met waardevolle lokale partners. Samen met deze partners kunnen we een nog beter, diverser en unieker aanbod aanbieden.

Plan V werkt intensief samen met de volgende organisaties:
Maximaal Gezond

Maximaal Gezond is een gezondheidsnetwerk van complementair werkende (zorg)professionals. Wij willen met onze kennis en kunde bijdragen aan de (preventieve) gezondheid van alle bewoners. De bewoner staat hierbij centraal. Plan V is aangesloten bij Maximaal Gezond. Meer informatie over Maximaal Gezond is  hier te vinden.

Maximaal Gezond Werkt
Maximaal Gezond Werkt is een onderdeel van Maximaal Gezond. Een netwerk van gedreven zorgprofessionals die zich inzetten voor het maximaliseren van de vitaliteit van jouw medewerkers, en daarmee van jouw bedrijf.

Wij kijken mee en bieden praktische en doeltreffende oplossingen, afgestemd op de behoeften en doelen van jou of jouw bedrijf. Dit kunnen kleine interventies zijn of een compleet pakket. Plan V is onderdeel van het kernteam van Maximaal Gezond Werkt. Meer weten over Maximaal Gezond Werkt? Klik dan  hier

Vitaal bedrijf
Plan V is trotse partner van Vitaal Bedrijf. Vitaal Bedrijf is een initiatief van VNO-NCW en MKB Nederland. Met Vitaal Bedrijf willen we ondernemers stap voor stap op weg helpen naar een vitale toekomst. Met als resultaat meer inzet, meer plezier, meer productiviteit en meer rendement. Ieder bedrijf met een eigen passend programma, maar als onderdeel van een beweging. Zo dagen we elkaar uit om het vitaalste land te worden. Meer informatie over Vitaal Bedrijf is  hier te vinden. 

Plan V werkt intensief samen met de lokale ondernemingen om zowel particulieren als bedrijven een nog mooier aanbod te mogen doen:

Sportief met Peter
Na jaren van trainen in zowel groepsverband als personal training bij Peter, hebben we samen diverse clinics ontwikkeld voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Het laatste resultaat is de SUP bootcamp, welke op frequente basis wordt gegeven in Utrecht.

Pawsome Dogs

Ruud is hondengedragstherapeut en heeft naast het geven van gedragstherapie en voedingsadvies ook een shop in natuurlijke voeding voor hond en kat, www.hondenkat.shop. Samen met Paswone Dogs geven we SUP & Dog clinics, waarbij we eerst je hond trainen om mee te gaan op de SUP en vervolgens natuurlijk ook een mooie ronde door het Maximapark gaan maken.

Vitality 2 Improve
Vitality 2 Improve komt eveneens uit de regio en samen werken we onder andere aan het Maximaal Gezond Werkt concept. Daarnaast werken we samen aan diverse workshops voor zowel particulieren als bedrijven. Een voorbeeld van onze samenwerking is de SUP & ‘Me, Myself & I’ clinic

SUP4FUN
SUP4FUN is de lokale partner met wie de SUP themaclinics ooit begonnen zijn. Bij SUP4FUN kun je terecht voor SUP tochten en trainingen. Daarnaast werken we samen voor bijvoorbeeld zakelijk opdrachten, waarbij meer SUP boards nodig zijn dan we beide zelf hebben.

TOF – Training & Ontwikkeling Femke
Bij TOF kun je aan de slag met aandacht, communicatie en ontwikkeling. Daarnaast bieden we samen ook het MBSR+ programma en kun je bij Femke terecht voor het reguliere MBRS (Mindful Based Stress Reduction) programma.