Peter verzorgt de SUP Strength & Cardio clinics, kijk snel in de agenda voor de data!

Peter Zoontjes, geboren en getogen naast het Wilhelminapark in Utrecht. Mijn passie voor sport en bewegen uitte zich al op jonge leeftijd. Als klein jongetje was ik altijd bezig met een bal (meestal ook met een racket) ergens tegenaan slaan of gooien en weer vangen, had veel energie en zat zelden stil. Op mijn achtste ben ik begonnen met tennistraining, ook hardlopen en fietsen deed ik graag en was toen ik iets ouder was ook vaak op het basketbalveld te vinden.

Tijdens mijn studie aan de Hogeschool van Utrecht ben ik jarenlang werkzaam geweest bij een grote sport- en outdoor detailhandel in Utrecht. Na mijn studie heb ik naast de sport- en fitnessbranche ook ervaring opgedaan in sales en financiële dienstverlening en persoonlijk ben ik altijd actief gebleven in verschillende sporten en dan met name fitness. Ik heb hiervoor ook diverse opleidingen en trainingen succesvol afgerond en ben op dit moment in de afrondende fase van mijn huidige opleiding Sport Bewegen en Gezondheid.

Sport en bewegen is als een rode draad door mijn hele leven gebleven en het was om die reden dan ook onvermijdelijk dat ik daar ‘iets mee zou moeten doen’..

Dit inzicht is gekomen na een aantal jaren in de financiële dienstverlening werkzaam te zijn geweest en uiteindelijk werd het mij duidelijk dat dit totaal niet de plek was waar ik moest zijn. In deze periode heb ik ook zelf de negatieve gevolgen van veel zitten ondervonden en dit heeft mij nog meer motivatie gegeven om hier voorgoed verandering in te brengen voor mijzelf en voor zo veel mogelijk mensen om mij heen!

Ik ben tot op de dag van vandaag blij en dankbaar dat ik vanuit mijn bedrijf Sportief met Peter en door verschillende leuke samenwerkingen mensen mag motiveren om op een passende en uitdagende manier in beweging te komen én te blijven!