Bewust seizoenswandelingen

”Even niets’ of ‘een momentje voor jezelf’? Uit de dagelijkse sleur, genieten van de natuur met een wandeling en daarnaast ook een aantal oefeningen doen waar je goed van ontspant. En de oefeningen die je goed bevallen, die kun je vervolgens thuis natuurlijk ook doen. 

Elke maand organiseert Plan V seizoenswandelingen. De wandelingen vinden plaats rondom Utrecht en zijn de perfecte optie om kennis te maken met de door Plan V ontworpen ‘Bewust’ programma’s, maar zeker ook als terugkomdag als je al eerder hebt meegedaan aan de reeks. 

De seizoenswandelingen duren ongeveer twee uur en we starten en eindigen op dezelfde plek. De wandeling wordt verrijkt met bewustwordingsoefeningen. Oefeningen, die jou helpen om bewuster, ontspannender en met focus in het hier en nu te leven. Daarbij kun je denken aan een meditatie, Tai Gong, wandelen op je zintuigen (zoals bewust kijken en horen) of een bodyscan. We wandelen in groepen van maximaal 12 personen en altijd in lijn met de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust je thermoskan mee op pad! 

Tja, er kan inderdaad regen vallen, het hele jaar door. Maar hoe heerlijk is dat? En daar kun je je prima op kleden. Gun jezelf een moment voor jezelf en ga mee op pad. De data kun je terugvinden in de agenda en aanmelden kan gemakkelijk via onderstaande button.