SUP Strength & Cardio (bootcamp)
Tijdens een clinic van ongeveer 1,5 tot 2 uur neemt professioneel sport instructeur Peter Zoontjes van Sportief met Peter je mee op pad. Het eerste gedeelte van de workout zal plaatsvinden op het droge en zal bestaan uit een pittige workout, maar voor iedereen toegankelijk. Vervolgens ga je de SUP op en doe je daarop nog diverse oefeningen, tijdens een mooie en meer ontspannen ronde door het Maximapark. Algemene informatie over suppen, andere SUP clinics en verhuur kun je hier vinden.

De clinics zijn beschikbaar op basis van (individuele) inschrijving en de kosten zijn €39 per persoon. De data zijn te vinden in de agenda en reserveren gaat gemakkelijk hier. Daarnaast is het ook mogelijk om de clinic privé te boeken, van één tot negen deelnemers. De clinics worden gegeven in het Maximapark in Utrecht of Recreatiegebied Tull en ’t Waal nabij Houten. De clinics kunnen ook op een andere locatie worden gegeven, neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

De prijzen voor privé groepen zijn als volgt. Neem hier contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.
Bij 3 personen een totaalbedrag van €177
Bij 4 personen een totaalbedrag van €196
Bij 5 personen een totaalbedrag van €235
Bij 6 personen een totaalbedrag van €274
Van 7 tot en met 9 personen komt er telkens €39 per persoon bij op het totaalbedrag van 6 personen.
*Prijzen voor consumenten, voor de zakelijke markt gelden andere tarieven

Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Suppen valt onder watersport, wij volgen dan ook de richtlijnen van Protocol Verantwoord Watersporten en het RIVM. Met de SUP op pad, welke clinic dan ook, is altijd in lijn met de geldende COVID-19 maatregelen op dat moment.