SUP & ‘Me, Myself & I’
Deze clinic van ongeveer 1,5 tot 2 uur bestaat uit twee delen. In het eerste deel neemt René je mee in een training waarbij je bewust voor jezelf leert kiezen. Je grenzen leert aan te geven en te bewaken. Bewust gedrag leert vertonen. Minder afgeleid worden. Beter kan concentreren. Meer focus krijgt. Meer op jezelf kan vertrouwen en minder bevestiging nodig hebt.

 Vervolgens sup je met Tim een rondje door het Máximapark. Daarbij is de focus op ontspannen, we ook nog een aantal oefeningen doen om je bewustwording te trainen, vooral naar het hier en nu. Dit zorgt ervoor dat je ook weer extra bewust van de situatie wordt. Daarnaast doen we ook nog een oefening om je zelfvertrouwen te verhogen.

De clinics zijn beschikbaar op basis van (individuele) inschrijving en de kosten zijn €45 per persoon. De data zijn te vinden in de kalender en reserveren gaat gemakkelijk hier. Daarnaast is het ook mogelijk om de clinic privé te boeken, van één tot negen deelnemers. De clinics worden gegeven in het Maximapark in Utrecht of Recreatiegebied Tull en ’t Waal nabij Houten. De clinics kunnen ook op een andere locatie worden gegeven, neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

De prijzen voor privé groepen zijn als volgt. Neem hier contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.

Bij 3 personen een totaalbedrag van €177
Bij 4 personen een totaalbedrag van €196
Bij 5 personen een totaalbedrag van €235
Bij 6 personen een totaalbedrag van €274
Van 7 tot en met 9 personen komt er telkens €45 per persoon bij op het totaalbedrag van 6 personen. |
*Prijzen voor consumenten, voor de zakelijke markt gelden andere tarieven

Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Suppen valt onder watersport, wij volgen dan ook de richtlijnen van Protocol Verantwoord Watersporten en het RIVM. Met de SUP op pad, welke clinic dan ook, is altijd in lijn met de geldende COVID-19 maatregelen op dat moment.