SUP & Party voor kids – verjaardagspartijtjes

Wil je dit jaar een echt tof feestje met je vrienden? Ga dan een rondje suppen door het Máximapark! Plan V beschikt over sterke en stabiele SUP boards, waardoor je binnen no time op het board staat en de wateren van het Máximapark trotseert. Denk je groot maar ben je nog niet zo groot? Dan kun je ook met zijn tweeën op een board. Dan kun je mooi afwisselen met je buddy terwijl jij even kan bijkomen.

Er zijn verschillende mogelijkheden, lees snel verder.

SUP & Party – onder begeleiding vanuit Plan V
Bij deze optie gaat er begeleiding vanuit Plan V mee. Na een korte uitleg bij de SUP HUB vertrekken we naar de Vikingrijn. Daar klimmen we op het board en beginnen we aan de tour. Eerst even afkoelen kan natuurlijk ook, dan ben je extra goed voorbereid op een eventuele val in het water. Op het water vertellen we meer over hoe je ook daadwerkelijk vooruit komt en bochtjes weet te maken. We suppen een rondje van drie kilometer. Het rondje is zeer divers, zo SUP je op de Vikingrijn, maar ook de smallere wateren van het park. Vergeet trouwens niet te bukken bij de vele bruggetjes! Hoe is jouw balans? En als je van voor naar achter op het board mag lopen? Oh, de voorbijgangers zullen ook weten dat je jarig bent 😉 Het totale uitje, inclusief uitleg, rondje suppen en weer terug naar de SUP HUB, ben je ongeveer 90 tot 105 minuten op pad. Bij deze optie moet minimaal één ouder mee (afhankelijk van leeftijd kids). De kosten zijn €29 per deelnemer en te boeken vanaf vijf deelnemers.

SUP & Party – wij vieren ons eigen feestje wel
Dat is prima, dan gaan jullie lekker zelf op pad! De boards haal je op bij de SUP HUB en met je vrienden ga je op pad. Je krijgt een route mee, zodat je weet hoe je een mooie rondje kan suppen. Liever op de Vikingrijn blijven hangen mag natuurlijk ook. Bij deze optie is er geen begeleiding vanuit Plan V, maar moeten er minimaal twee ouders mee op pad (afhankelijk van leeftijd kids). De boards mag je twee uur gebruiken. Deze twee uur is inclusief het halen vanaf, en weer terugbrengen van de boards naar de SUP HUB. De kosten zijn €22,50 per deelnemer. Langer op het water blijven mag ook, de extra kosten zijn €5 per (deel van) extra uur.

In alle gevallen is suppen enkel toegestaan wanneer je goed kan zwemmen. Eten & drinken is niet inclusief, maar mag je natuurlijk wel meenemen. We laten nooit afval achter in het park. Twijfel je over welke optie het beste bij jou past? Of willen je ouders een op maat gemaakte offerte? Stuur dan een berichtje en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.