SUP Verhuur in het Máximapark

Suppen is de sensatie van het moment en deze sensatie gaat zeker nog wel even duren! Plan V verzorgt diverse gave clinics, maar het is ook mogelijk om de SUP boards los te huren. Meer informatie over de boards van Plan V en de diverse clinics, tref je hier

Plan V beschikt over een 10 kwalitatieve SUP boards. Alle boards zijn 320 centimer lang en 81 centimeter breed, zoals we ze zelf noemen, de beesten. Daarnaast zijn ook alle boards voorzien van drie vinnen en ‘keihard’, namelijk 15 PSI. Dit is met een reden; dit zorgt er namelijk voor dat de boards extra stabiel zijn. In het begin is het altijd even wennen, maar snel zul je merken hoe stabiel de boards zijn en dat de kans klein is dat je in het water valt. Daarnaast zijn de boards voorzien van een veiligheidslijn en een handig elastiek waaronder je wat spullen kunt klemmen voor onderweg.

De SUP HUB van Plan V is gelegen midden in het Máximapark in Utrecht, nabij de Vikingrijn & Anafora. Binnen 100 meter sta je aan het water! De boards zijn per uur te huur vanaf twee uur. De prijs voor de eerste twee uur huur is €20 per board. Binnen twee uur haal je het prima om een ontspannen rondje te suppen door het park. Voor elk extra (of deel van) uur, betaal je €5. Voor drie uur suppen, is het tarief dus €25 per board. Vanaf de SUP HUB loop je in een minuut naar het water, je kunt de tijd dus optimaal gebruiken op te genieten van het suppen. Aangekomen bij de Vikingrijn kun je gemakkelijk je SUP op bij de steiger, geen lastige of gladde opstapplekken. Het is ook mogelijk om de SUP’s op locatie te bezorgen, neem contact op voor de mogelijkheden. 

Natuurlijk kun je de boards ook ‘leeg’ meenemen, dan krijg je de pomp mee. Een board oppompen kost ongeveer 10 minuten. Let wel, de pomp is kostbaar dient wel veilig opgeborgen te worden en kun je dus niet achterlaten op bijvoorbeeld het strand. Bij verlies van de pomp (of andere items) wordt een bedrag in rekening gebracht.

Inclusief in de huur:
Stevig SUP board, gemakkelijk in gebruik voor alle niveaus
Peddel (verstelbaar)
Leash (veiligheidslijn)
Waterdichte tas van 10 liter
Pomp (indien nodig)
En natuurlijk een korte uitleg qua techniek én droog blijft tijdens het suppen.

Wil je graag een SUP(‘s) huren? Neem dan contact op per mail via onderstaande button of app naar Tim – +31 6 538 60 509.