SUP Verhuur

Suppen is de sensatie van 2020 en deze sensatie gaat zeker nog wel even duren! Plan V verzorgt Bewust op je SUP clinics, maar het is ook mogelijk om een reguliere SUP clinic te volgen of de boards los te huren. Kijk snel in het menu voor de mogelijkheden!

Wij beschikken over vijf Mistral en twee MOAI Inflatable SUP boards, welke extra stabiel zijn door de omvang én drie vinnen. Dit is een groot verschil ten opzichte van andere SUP boards welke nu veel te vinden zijn, welke bijvoorbeeld een enkele vin hebben of geen lamellen ter versteviging van het board. Voor de eerste keer suppen? Neem dan zeker een stabiel board! 

Het is ook mogelijk om een SUP board te huren. Huren kan op 2 manieren:

SUP board afhalen op locatie in Leidsche Rijn. Prijs: €25 p.p (voor max 3 uur vanaf ophalen tot terugbrengen).

SUP board afleveren op locatie: ik breng de materialen naar de plek waar jullie willen opstappen (omgeving Leidsche Rijn). Prijs: €20 p.p voor 1,5 uur + eenmalig €10 transportkosten.

Inclusief in de huur:
Mistral of MOAI inflatable SUP board
Peddel (verstelbaar)
Leash (veiligheidslijn)
Waterdichte tas van 10 liter
Pomp (indien nodig)
En natuurlijk een korte uitleg qua techniek én droog blijft tijdens het suppen.

De boards zijn opblaasbaar. Vanaf het domein van Plan C sta je binnen 400 meter aan de Lelievijver in het Maximapark. Vanuit daar SUP je in een mooie route door het park in ongeveer 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van je snelheid. De route krijg je er gratis bij, die stuur ik per mail. Liever niet met de SUP’s sjouwen? We leggen de boards klaar voor je aan de Lelievijver voor een eenmalig bedrag van €10. 

Natuurlijk kun je de boards ook ‘leeg’ meenemen, dan krijg je de pomp mee. Een board oppompen kost ongeveer 10 tot 12 minuten. Let wel, de pomp is kostbaar dient wel veilig opgeborgen te worden en kun je dus niet achterlaten op bijvoorbeeld het strand. Bij verlies van de pomp (of andere items) wordt een bedrag in rekening gebracht.

Willen jullie langer suppen? Bijvoorbeeld lekker een hele dag op pad? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op voor een op maat gemaakte offerte.