Coach & trainer Tim

Het woord dat mij het beste omschrijft is energiek. Energiek in alles wat ik doe, van A tot Z. In de afgelopen jaren realiseerde ik mij dat er steeds meer mensen om mij heen een tekort aan energie hebben. Dit had verschillende oorzaken. Veelal mensen die geen energie meer kregen uit hun werk, maar ook mensen die geen energie meer kregen vanuit het vastgeroeste patroon waarin zij zaten. Ik vond het lastig om te zien dat niet iedereen zoveel positieve energie had als ikzelf.

Jarenlang heb ik in de hotellerie gewerkt in verschillende functies bij verschillende bedrijven. Ik ben ook iemand die ietwat snel in verveling kan raken. Ondanks dat ik wel langer bij dezelfde bedrijven bleef, ging ik wel het hele bedrijf door. Dit zorgde ervoor dat ik constant hoog in mijn energie bleef. Daarnaast ging privé ook alles goed – niks te klagen. In de laatste jaren realiseerde ik me dat ik er toch ook echt aan moest geloven, mijn energielevel ging omlaag. Toen begreep ik want anderen mij vaker hadden verteld. Het kan dus echt zo zijn dat je minder energie uit bepaalde zaken haalt. Ik was gewend gewoon altijd weer wat anders te gaan doen, zonder er bewust over na te denken wat ik nu echt wil. Toen heb ik besloten om bewust na te gaan wat ik nu echt wil. Ik realiseerde mij dat mijn persoonlijkheid, energie en ervaring een goede combi zijn om juist anderen te begeleiden bij het (her)vinden van hun energie. De wereld van vitaliteit gaat voor mij om energie. Energie uit je privéleven, je werk, eten, drinken, sporten – uit alles. Door te werken aan je vitaliteit, kun je jouw energie hervinden. Als coach en trainer help ik je daar graag bij. Mijn eigen energieniveau is weer op niveau!

Naast personen ondersteun ik ook bedrijven bij het (her)vinden van vitaliteit. Juist met mijn corporate achtergrond begrijp ik als geen ander hoe een bedrijf in elkaar zit. Als eindverantwoordelijke voor totale omzet was ik gewend om te kijken naar de output als in Euro’s, maar de input als in de medewerkers is minimaal net zo belangrijk. Sterker nog, hoe hoger de tevredenheid van je werknemers, hoe hoger de omzet en dus winst.

Intussen heb ik zelf diverse workshops ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld de Bewust op je SUP clinic, Bewust hardloop en wandelreeksen plus de Bewust(e) bootcamp. Ik nodig je graag uit om een keer mee te doen, uiteraard kan dit ook op locatie bij bedrijven. Een deel van de workshops is ook online te volgen.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd om daadwerkelijk coach te worden, met specialisaties in onder andere vitaliteit en leefstijl. Daarnaast ben ik ook enthousiast over het fenomeen mindfulness en pas dat dan ook graag toe in mijn coachtrajecten en workshops die ik geef. Voor de duidelijkheid, geen zweverig gedoe, maar wel bewustwording van het hier en nu op een praktische manier. Geloof mij, het is echt een verrijking! Ik coach en train het liefste buiten, maar uiteraard ook op locatie.

Ik kom graag met je in contact; stuur me gerust een bericht op mail@planvcoaching.nl of bel op 06-53860509.