Voucher bootcamp
Voucher Bewust op je SUP
Bewust op je SUP clinic Parkpergola

Wil jij dit keer echt een leuk cadeau geven? Bestel dan nu een voucher voor een ‘Bewust op je SUP clinic’ of ‘SUP bootcamp’!

Bewust op je SUP clinic
In een twee uur durende clinic leer je controle te krijgen over je suptechniek én mind! Na een korte uitleg over suppen en mindfulness, suppen we over een mooie route op verschillende locaties. Denk hierbij aan Bijleveld of door het Maximápark. Tijdens de route doen we een aantal mindfulness oefeningen om je opmerkzaamheid te verhogen, je balans te vinden en ademhaling onder controle te krijgen. Meer info over deze clinic tref je hier!

SUP bootcamp
In een twee uur durende bootcamp leer je controle te krijgen over je suptechniek en activeren we vervolgens ook echt de spieren! Tijdens de route doen we een verschillende bootcamp oefeningen zoals planken, squads en burpees! We sluiten ontspannen af. Meer info over deze clinic tref je hier!

Prijzen
Een losse clinic kost €39 per persoon en geeft toegang tot één van de reguliere clinics gegeven door Plan V. Het is ook mogelijk om privé training te nemen – leuk met vrienden! -, de prijzen zijn daarvoor als onderstaande. Let op, het aantal personen dient ineens deel te nemen.

Prijzen per privé training
1 persoon €79 in totaal
2 personen €138 in totaal
3 personen €177 in totaal
4 personen €196 in totaal
Elk extra persoon (tot en met zes deelnemers, meer deelnemers in overleg), €39

Beide clinics worden gegeven in het Maximapark in Utrecht. Privé trainingen worden ook op locatie gegeven, met een toeslag. Neem voor een op maat gemaakte offerte contact op.

De cadeaubonnen kunnen worden besteld via de contact & aanmelden button. Vervolgens krijg je de bevestiging binnen 48 uur en de factuur. Nadat de factuur betaald is ontvang je digitaal een voucher zoals op deze pagina aangegeven met een persoonlijke code. Deze code geeft daadwerkelijk toegang tot de clinic. De clinics worden gegeven zodra het weer het toe laat en het water een minimum temperatuur heeft (verwachting mei tot oktober). Data voor de clinics op individuele basis staan in de agenda, privé groepen kunnen gereserveerd worden via de contactpagina. De vouchers zijn één jaar geldig na afgifte van datum. Alle activiteiten zijn altijd in lijn met de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM.